سایت رسمی دانشجویان دوره دکترای تخصصی علوم ارتباطات
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات)

 

February 24, 2013 9:32 PM

سایت ارتباطات بعد از وقفه ای طولانی دوباره بر می گردد

سایت ارتباطات که مدتها به عنوان یکی از مراجع تخصصی حوزه ارتباطات فعال بود هم اکنون بعد از وقفه ای بر می گردد.

February 24, 2013 9:32 PM

حميد ضيايي پرور : * دكتر علي سميعي از آن استاد هايي است كه هرگز فراموش نمي كنم . طنين صدا و چهره ماندگار او همواره در ذهن و ياد من خواهد بود . مي توانم بگويم مفهوم پست مدرنيسم را با همه پيچيدگي هايش از او آموختم . وقتي در وب سايت www.ertebatat.org نوشتم كه : « بدون شك دكتر سميعي يكي از زبده ترين اساتيد ايراني در زمينه مطالعات فلسفه علم در ايران است و شايد هيچ كس به اندازه او در زمينه مطالعات انتقادي و مكتب فرانكفورت و به خصوص نظريه هاي يورگن هابرماس صاحب نظر نباشد » واكنش هاي بسيار زيادي برانگيخته شد . دكتر از درج اين جملات راضي نبود اما من همچون دانشجوي چموشي كه گاهي به حرف استادش گوش نمي كند از حذف اين جمله از وب سايت گروه ارتباطات خودداري كردم . از يكي از دانشگاه ها برايم پيام آمد كه اين جمله را حذف كن ! گفتم هر كس نظري خلاف اين دارد در وب سايتش درج كند چرا به اين وب سايت انتقاد مي كنيد؟

* يادم مي آيد از همان ترم هاي اول در سال 1384 بود كه مباحث كلاس ها را تايپ كرده و بلافاصله بر روي وب سايت گروه دانشجويان دكترا منتشر مي كردم . دكتر سميعي مي گفت : ضيايي ! توي كلاس هايي كه تو نشسته اي من احساس مي كنم همه دانشجويان كلاسهاي ارتباطات دانشكده هاي مختلف تهران حضور دارند چون همه چيز را منتشر مي كني ! البته بزرگترين مشوق من براي ادامه اين كار خود دكتر بود . حتي در بحث هايي كه با نويسنده وبلاگ منتقد ارتباطات داشتم چندين بار دكتر سميعي به من پيام داد كه به منتقد ارتباطات نكاتي را گوشزد كنم .
* وقتي به دكتر گفتم كه كار تحليل محتواي وبلاگهاي فارسي را براي مركز مطالعات رسانه ها آغاز كرده ام ولي هيچ روش تحقيق شاخته شده اي براي تحليل محتواي وب در متون ارتباطي نيافتم و بنابر اين با تكيه بر شناختي كه از كتابهاي روش تحقيق داشته ام خودم يك روش ابداع كرده و بر اساس آن كار را شروع كرده ام به من گفت : راه درستي را انتخاب كرده اي و با قدرت ادامه بده چون تو در آينده خودت مبدع اين روش خواهي شد . اين گفته دكتر چنان اعتماد به نفسي به من داد كه تا كنون 12 شماره از آن تحقيقات را انجام داده و اكنون با كمك دكتر رستمي در حال تاليف كتابي در زمينه روش تحليل محتوا هستيم كه بخش عمده اي از آن به متون وبي اختصاص دارد .
* من هنوز در آرزوي اين ايده ام كه روزي بتوانم تقريرات دكتر سميعي را در قالب كتابي منسجم در باره فلسفه ارتباطات منتشر كنم . روزي كه نخستين شماره «مجموعه مقالات سايبر ژورناليسم» را منتشر مي كردم دكتر مقاله اي به نام «آيا روزنامه‌نگاران پاتق مي‌خواهند؟» در اختيارم قرار داد كه منتشر شد . اميدوارم بتوانم روزي به اين آرزوي خود جامه عمل بپوشانم .

منابع و ارجاعات :
سايت ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات www.ertebatat.org
سايت خبرنگار www.reporter.ir
منتقد ارتباطات http://montaghed.blogfa.com
مركز مطالعات رسانه ها ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي www.rasaneh.org
انتشارات ثانيه www.saniehpress.ir
وب سايت دكتر حسن رستمي http://rostami-h.blogfa.com
وب سايت مركز مطالعات سايبر ژورناليسم www.cyberjournalism.ir
نگاه كنيد به فهرست كتاب مجموعه مقالات سايبر ژورناليسم http://www.reporter.ir/books

February 24, 2013 9:32 PM

rahakharazi.jpg
جلسه دفاع پايان نامه دكتراي سركار خانم رها خرازي ديروز يكشنبه 28 مرداد ماه 1386 ساعت 16 در محل سالن كنفرانس طبقه 5 ساختمان شماره يك علوم انساني دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم وتحقيقات برگزار شد. موضوع پايان نامه ايشان« رويكرد پست مدرنيسم نسبت به تاثيرات رسانه هاي نوين بر ديپلماسي » بود . استاد راهنماي وي دكتر محمد سلطاني فر و استاد مشاور دكتر علي سميعي است. در جلسه ديروز دكتر حسينعلي افخمي ، دكتر غروي ، دكتر عقيلي و دكتر مهرداد نوابخش حضور داشتند .
روش تحقيق رساله خانم خرازي روش دلفاي بود . در اين روش با 36 كارشناس و ديپلمات ارشد گفتگو شده بود .او در اين رساله از 140منبع انگليسي و 40 منبع فارسي استفاده كرده بود كه مورد تحسين هيات داوران قرار گرفت .در نهايت هيات داوران رساله را با نمره عالي پذيرفت . به سركار خانم دكتر خرازي تبريك مي گويم واميدوارم ايشان طبق قولي كه به من داده خلاصه پايان نامه را براي انتشار در وب سايت خبرنگار در اختيارم قرار دهد .

February 24, 2013 9:32 PM

tarzaminegad.JPG
ديشب ( سه شنبه 12 تير 86 ) يك جلسه دفاع پايان نامه دكترا در دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات برگزار شد . جلسه از ساعت 17 و 30 شروع شد و در حدود ساعت 19 به پايان رسيد.
مشخصات كلي پايان نامه بدين شرح بود :
عنوان : ارتباطات سازماني در جامعه اطلاعاتي ( اثربخشي تكنولوژي هاي اطلاعاتي و ارتباطي در صدا وسيما )
دانشجو : وحيده ترزمي نژاد
استاد راهنما : دكتر علي اكبر فرهنگي
استادان مشاور : دكتر علي دلاور ، دكتر باقر ساروخاني
استادان ناظر و داور : دكتر محمد سلطاني فر ، دكتر سيد وحيد عقيلي ، دكتر طالقاني ( دانشگاه تهران ) ، دكتر دادگران ، دكتر علي سميعي ، دكتر مهدي زاده و دكتر مظفري
روش تحقيق : تحقيق همبستگي
هدف اصلي : شناخت ICT در صدا و سيما و نقش آن در توانمند سازي كاركنان
جامعه آماري : 5 معاونت اصلي صدا و سيما
جامعه نمونه : 162 نفر ، روش نمونه گيري : نمونه گيري در دسترس ( بعدا دكتر دلاور توضيح داد كه جامعه آماري جامعه در دسترس بوده است و نه نمونه گيري در دسترس)
ابزار گرد آوري داده ها : پرسش نامه ، مقياس قاصله اي ( تعداد سوالات پرسش نامه 22 سوال )
روش تجزيه و تحليل اطلاعات : رگرسيون چند متغيره با روش قدم به قدم
متاسفانه باز هم هيچ فايل يا جزوه كوتاهي در اختيار شركت كنندگان قرار نگرفت كه بتوانم متن آن را مننتشر كنم اما خانم ترزمي نژاد به من قول داد كه فايل پاورپوينت پايان نامه را براي انتشار در سايت خبرنگار در اختيارم قرار دهد كه به محض دريافت آن را منتشر خواهم كرد
اكثر اساتيد سوالات و نقدهايي را مطرح كردند اما مهمترين نقد به پايان نامه را آقاي دكتر مهدي زاده وارد كرد و گفت : وقتي بيش از 50 درصد پاسخ گويان گفته اند از تكنولوژي هاي اطلاعاتي و ارتباطي در صدا و سيما استفاده نمي كنند چگونه همين افراد در باره اثر بخشي اين تكنولوژي ها نظر داده اند ؟ اين تحقيق هدفش اثر سنجي بوده اما تبديل به نظر سنجي شده است چرا ؟ پاسخ را دكتر دلاور داد و گفت : هدف تحقيق فقط اثر سنجي نبوده بلكه اين يك تحقيق همبستگي است و همه افراد جامعه نمونه مي توانسته اند در باره سوالات نظر بدهند .از سوي ديگر ممكن است فردي از اين تكنولوژي ها استفاده نكند اما تاثيرات آن را خوب بداند . دكتر ساروخاني هم گفت اين تحقيق احساس اثر بخشي را بررسي كرده نه خود اثر بخشي را .
دكتر دادگران هم به مطلب مهمي اشاره كرد و گفت : بايد ديد آيا خود مديران صدا و سيما از اين تكنولوژي ها استفاده مي كنند كه كاركنانشان بخواهند با استفاده از اين ابزار با آنها ارتباط برقرار كنند !
در پايان هيات داوران پايان نامه را با نمره عالي پذيرفت و به آن نمره 19 داد . دكتر فرهنگي به عنوان استاد راهنما متن را قرائت كرد و گفت : من مفتخرم كه از اين لحظه به بعد شما را خانم دكتر ترزمي نژاد خطاب كنم
نويسنده : حميد ضيايي پرور

February 24, 2013 9:32 PM

روز پنج شنبه 7 تير 86 مرحله كتبي امتحان جامع دوره دكتراي ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات مخصوص ورودي هاي سال 1383 برگزار شد . هفته آينده نيز مرحله آزمون شفاهي همين امتحان برگزار خواهد شد .
نفس راحتي كشيدم . 10 ساعت آزمون بود 5 ماده درسي و حدود 25 سوال تشريحي ، در 32 صفحه پاسخ دادم . رسمان كشيده شد ! متن سوالات را بعدا روي همين سايت منتشر مي كنم.
حميد ضيايي پرور

February 24, 2013 9:32 PM

يادتان هست در تاريخ 28 ارديبشهت سال جاري در خبري نوشتم كه " دانشگاه آزاد اسلامي تهران مركزي مجتمع وليعصر قرار است تا شهريور ماه يك سالن اينترنتي با ظرفيت 80 دستگاه رايانه متصل به اينترنت با پهناي باند يك گيگا بايت راه اندازي كند " ضمنا رييس مجتمع وليعصر همين دانشگاه در همان مراسم اضافه كرده بود كه تا همين تاريخ ( شهريور ماه ) وب سايت اينترنتي اين مركز كه قوي ترين وب سايت خاورميانه خواهد بود راه اندازي خواهد شد .
خوب امروز 25 مهر 1385 است و يك ماه هم از تاريخ موعد گذشته است احتمالا سايت مذكور راه اندازي شده و سالن اينترنت 80 نفره با ظرفيت 80 نفر هم برقرار شده است ولي متاسفانه من از همه جا بي خبر هنوز خبري از اين رخدادهاي ميمون ندارم . لطفا آقاي دكتر شاه محمدي و ساير اساتيد و دانشجويان آي تي من مجتمع مذكور كه اطلاعات دقيق تري از اين تحولات دارند خبرش را منتشر كنند تا دنياي آي تي از اين رخدادها بي نصيب نماند
فقط اين نكته را اضافه مي كنم كه دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات با آن يال و كوپالش فقط 2 مگا بايت پهناي باند اينترنت دارد .
تکمیلی : الان خبری خواندم که ظرفیت کل پهنای باند اینترنت در ایران 2/1 گیگا بایت است .

يادم هست وقتي وبلاگهاي گروهي دانشجويان ارتباطات يا سايت دانشجويان دكتراي ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات راه اندازي شد برخي از دوستان ارتباطاتي از اينكه اين وبلاگها و سايتها حقوق مولف و كپي رايت را رعايت نمي كنند گله داشتند و من تا جايي كه از دستم بر مي آمد اين مساله را به دوستانم تذكر ميدادم و الان هم اصرار دارم كه انتشار هر مقاله يا مطلب به صورت تمام بايد با اجازه و رضايت مولف آن باشد و ذكر منبع فقط در مورد انتشار بخشي از يك مقاله و لينك به منبع اوليه فاقد اشكال است
حالا دوستان دانشجوي ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي به تازگي وب سايتي تاسيس كرده اند كه بسيار مفيد و غني است من به دوستان خوبم در دانشگاه علامه به خصوص آقاي كتابدار كه شكل و شمايل سايت جديد به نوعي الگو بردراي از وب سايت ايشان است تبريك مي گويم و اميدوارم ايشان هم به دوستان خويش تذكر بدهند كه مطلبي را بدون ذكر منبع منتشر نكنند چه اينكه درج كامل يك مقاله در وب سايت ديگر بايد با اجازه و درج بخشي از آن بايد با ذكر منبع باشد چه رسد به درج كامل يك مقاله و نوشتن اسم فرد ديگري در پاي آن به نام گردآورنده !!
ضمنا در اول آدرس ايميل www نمي گذارند !

تکمیلی :آقای کتابدار دوست عزیز و همشهری خوبم تماس گرفت و گفت که هیچ ارتباطی با سایت مذکور ندارد و هیچ کدام از دانشجویان این گروه را نمی شناسد . به هر حال امیدوارم که دوستان عزیز سایت ارتباطات دانشگاه علامه موفق باشند ، فقط یک سری اشکالات کوچک شبیه آنچه که گفتم هست که باید برطرف شود . در این دوره زمانه که همه فکر و ذهنشان شده پول ، باید دست کسانی را که بدون هیچ چشمداشتی به تولید محتوا می پردازند بوسید

February 24, 2013 9:32 PM

به اعتقاد يك روزنامه‌نگار و مدرس ارتباطات، مطبوعات ما به جاي پرداختن به تجزيه و تحليل رويدادها‌ي روز، صفحات‌شان را از خبرهاي تكراري خبرگزاري‌ها و آگهي‌هاي تجاري پر مي‌كنند.


« حاجي ‌محمد احمدي» در گفت‌وگو باخبرنگار سرويس رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران

(ايسنا)، درباره‌ي علل يكنواختي مطبوعات داخلي، اظهار داشت: امروزه با گسترش تكنولوژي ‌هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي و پديد آمدن صدها سايت اطلاع رساني و خبرگزاري‌، عملا مطبوعات ما قدرت مانور اخبار و رويدادها را به آن‌ها واگذار كرده‌اند .

وي افزود: اين كه گفته مي‌شود به دليل تغييرات و جابه جايي در فضاي سياسي كشور، كمتر مطبوعات مي‌توانند عرصه‌هاي مختلف كشور را به نقد بكشانند، امري دور از منطق است چرا كه دراين فضا روزنامه‌ها بهتر مي‌توانند در آگهي دهي و هوشيارسازي عامه‌ي جامعه عمل كنند.

به عقيده‌ي وي مديران و صاحب امتيازان مطبوعات كمتر به كارهاي توليدي اهميت مي‌دهند و بيشتر به دنبال جذب آگهي‌هاي تجاري هستند، بنابر اين بخش اعظم خبردهي خود را با كمترين هزينه از خبرگزاري‌ها و سايت‌ها دريافت مي‌كنند كه اين امر در يكنواختي روزنامه‌ها و نشريات تاثير به سزايي دارد.

اين مدرس ارتباطات يادآور شد: بعد از دوم خرداد 76 يك‌سري تغيير و تحولات در فضاي سياسي كشور رخ داد كه مطبوعات تاثير‌گذاري عمده‌اي در شكل‌گيري اين روند داشتند اما بنا بر دلايلي به تدريج از فعاليت پويا و مطلوب داخلي كاسته شد و امروزه شاهد پس‌گامي‌ آن‌ها حتا در خبرهاي روز هستيم.

وي در پايان تصريح كرد: بي انگيزگي و يكنواختي محتواي مطبوعات ما سبب شده ، وبلاگ و سايت‌هاي اطلاع رساني كوچك و بزرگ ميدان دار حوزه‌ي رسانه‌اي كشور شوند .

February 24, 2013 9:32 PM

سوميــــن سمينـــار ســــالانه «سيســــتم مديريت امنيت اطلاعات» بر اساس استاندارد «ISO27001/BS7799-2:2005» در تاريخ ۲۲ و ۲۳ آذرماه ۱۳۸۴ برگزار مى شود.اين سمينار با همكارى شركت ها و موسسات داخلى و خارجى از جمله موسسه DNV شعبه ايران، شركت INFOAMN، شركت پايانه هاى داده نوين (PDN) و شركت هاى BASEL و Miel e-Security4 برگزار خواهد شد.


در اين سمينارچگونگى و روند ايجاد يك سيستم مديريت امنيت اطلاعات و وضعيت كنونى آن درايران و ساير كشورهاى جهان مورد بحث و بررسى قرار خواهد گرفت. در فراخوانى كه در همين ارتباط منتشر شده،آمده است:«با توجه به نقش اطلاعات به عنوان كالاى با ارزش در كسب و كار امروز، لزوم حفاظت مناسب از آن ضرورى به نظر مى رسدوبراى دستيابى به اين هدف هر سازمان بسته به ميزان اطلاعات وارزش اقتصادى آن نيازمندطراحى يك سيستم مديريت امنيت اطلاعات است تا از اين طريق بتواند از سرمايه هاى اطلاعاتى خود محافظت كند.مديريت امنيت اطلاعات بخشى از مديريت اطلاعات است كه وظيفه آن تعيين اهداف امنيتى و بررسى موانع رسيدن به اين اهداف است. ارائه راهكارهاى لازم براى نيل به اهداف مذكورنيز بخش مهمى از وظايف آن محسوب مى شود.همچنين مديريت امنيت اطلاعات وظيفه داردعملكرد سيستم امنيت سازمان را پياده سازى،كنترل و به روز نمايد.علاوه بر اين، حفظ سرمايه هاى نرم افزارى، سخت افزارى، اطلاعاتى،ارتباطاتى وانسانى يك سازمان در مقابل هر گونه تهديداعم از دسترسى غيرمجاز به اطلاعات، خطرات محيطى و...در زمره وظايف مديريت امنيت اطلاعات در يك سازمان است.از اين رورسيدن به اين هدف نيازمنديك برنامه منسجم است.»

February 24, 2013 9:32 PM

همانطور که می دانید مشکلی برای دانشجویان دکترای ارتباطات پیش آمده بود که ظاهرش خیلی ساده بود و آن این بود که برای ما 5 نفر که ورودی بهمن 83 هستیم بدهی یک میلیونی بابت مهر 83 زده بودند همین مشکل به ظاهر ساده ثبت نام ما را به تعویق انداخت و جالب اینکه بعد از نامه نگاری که شرح آن را در این آدرس می توانید بخوانید فقط مشکل ثبت نام ما حل شد ولی بدهی حذف نشد امروز 21 آبان من برای گرفتن یک معرفی نامه اشتغال به تحصیل به دانشگاه رفتم و متوجه شدم فایل دانشجویی ما هنوز بسته است به دلیل بدهی !
پیگیری کردم فهمیدم نامه مذکور رفته به اداره مربوطه اما هنوز اعمال نشده !
بازهم هفت خوان رستم را طی کردم تا بالاخره شاخ غول را شکسته و موفق شدم به آقایان بقبولانم نامه مذکور را اعمال کنند
daneshjooyan.JPG
یادداشت تکمیلی : امروز نامه ای از دانشکده با امضای فتحی به دستم رسید که در آن طی 2 خط چنین آمده بود : جناب آقای ضیایی پرور - در پاسخ به نامه بدون تاریخ شما اعلام می دارد که نامه مورخ 7/6/84 شما در همان روز از طرف دانشکده اقدام شده است (!)
اقدامشان را هم دیدیم ! پس از آن همه نامه نگاری من چند روز پیش موفق شدم نامه مذکور را از بایگانی مالی بیرون کشیده و سابقه بدهی را حذف کنم . تازه در نامه جدید به دکتر جاسبی کلی پیشنهاد و نظر داده شده بود که به هیچ یک پاسخ داده نشده است !!

February 24, 2013 9:32 PM

هر چه پارسال از منظم بودن بودن روند ثبت نام در واحد علوم و تحقیقات تعریف کردیم امسال بر عکس عذابی کشیدیم که نگو و نپرس . تو خود حدیث مفصل بخوان از متن نامه ای که خطاب به دکتر جاسبی نوشته ام»»»

جناب آقای دکتر جاسبی
ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی
ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

موضوع : اشتباه اداری در واحد علوم و تحقیقات

با سلام و تحیات

احتراما به استحضار می رساند اینجانب حمید ضیایی پرور دانشجوی دکترای تخصصی علوم ارتباطات واحد علوم و تحقیقات ورودی بهمن 1383 به شماره دانشجویی 83855569 طبق اعلام دانشگاه در تاریخ 7/6/84 جهت ثبت نام ترم جدید به دانشکده مراجعه کردم و پس از گرفتن فرم انتخاب واحد و مراجعه به واحد امور مالی متوجه شدم که مبلغ 9765000 ریال بدهکاری بابت ترم مهر 83 در کارنامه مالی ام منظور شده است . این در حالی است که بنده دانشجوی ورودی بهمن 83 بوده و در ترم مهر 83 اصلا دانشجو نبوده ام.( مدارک و مستندات پیوست است )

بعد از تحقیق متوجه شدم که برای هر 5 دانشجوی همکلاسی من که ورودی بهمن هستند همین مشکل وجود دارد جالب اینکه قادر به تفهیم این موضوع به هیچ یک از مسوولان نبودیم و لذا از ثبت نام ما علی رغم واریز وجوه ثبت نام به حساب بانکی ( حدود 2 میلیون تومان ) ممانعت به عمل آمد. حتی برای یکی از دانشجویان به نام حاجی محمد احمدی که عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی هم هست نوشته شده بود : « در آستانه اخراج » !

من شخصا به منظور پیدا کردن ریشه مشکل و انعکاس آن به جنابعالی ، شروع به پیگیری کردم و این مراحل را طی یک روز اداری از ساعت 9 تا 30/15 طی کردم :
1- آموزش دانشکده علوم انسانی شماره دو – اتاق 402
2- آموزش دانشکده علوم انسانی شماره دو – اتاق 401
3- امور مالی دانشکده علوم انسانی شماره دو – اتاق 212
4- امور رایانه دانشکده علوم انسانی شماره دو
5- آموزش دانشکده علوم انسانی شماره دو – اتاق 402
6- امور مالی دانشکده علوم انسانی شماره یک – حسن زاده – 3 مرتبه
7- امور مالی دانشکده علوم انسانی شماره دو – پاشایی
8- امور مالی دانشکده علوم انسانی – شماره یک – چوزگان
9- ارجاع به آموزش دانشکده – مرتضایی
10- ارجاع به امور مالی دانشکده شماره یک – علوی
11- ارجاع به آموزش دانشکده – مرتضایی –سعیدی
12- مذاکره با آقای فتحی – آموزش دانشکده
13- نامه درخواست به دکتر بدری فر رییس دانشکده
14- پاراف برای فتحی
15- مراجعه به فتحی
16- تهیه مینوت نامه – (سعیدی )
17- ارسال برای تایپ
18- امضاء نامه توسط دکتر بدری فر
19- دبیر خانه آموزش دانشکده جهت ثبت و صدور
20- ارجاع به دکتر نوابخش ، معاون آموزشی دانشکده
21- ارجاع به دکتر تهرانیان – مدیر کل آموزش
22- پاراف برای بخش ثبت نام- کریم زاده
23- پاراف برای غفاری همکار کریم زاده
24- نوشتن مینوت نامه خطاب به دکتر حمدی
25- پاراف مینوت نامه توسط دکتر تهرانیان
26- تایپ نامه – پس از نیم ساعت
27- مراجعه به دفتر دکتر تهرانیان
28- ارجاع به دفتر دکتر نوابخش
29- اصلاح سمت دکتر حمدی و ارجاع به دبیرخانه برای تایپ مجدد
30- مراجعه به دفتر دکتر نوابخش
31- به علت جلسه پس از 20 دقیقه ارجاع به دکتر تهرانیان
32- ارجاع به بخش ثبت نام – آقای ناظمی
33- ارجاع به دبیر خانه – طبقه همکف
34- ارجاع به دبیر خانه – اتاق 202
35- ارجاع به دبیر خانه اتاق تفکیک 203
36- به علت خرابی دستگاه کپی – ارجاع به بخش فتوکپی
37- دستگاه فتوکپی این بخش نیز خراب بود و مسوول آن در حال تعمیر- 20 دقیقه معطلی
38- ارجاع به دفتر دکتر حمدی
39- برگشت نامه به علت اشتباه تایپی ( درج دانشکده صنایع غذایی به جای دانشکده علوم انسانی )
40- مراجعه به دبیر خانه جهت دریافت مینوت نامه
41- مراجعه به دکتر حمدی – هنوز جلسه تمام نشده بود
42- مراعه به دکتر تهرانیان و تذکر اشتباه
43- بازخواست غفاری
44- مراجعه به دفتر دکتر حمدی
45- ارجاع به چوزگان و هماهنگی تلفنی
46- ارجاع به کریم زاده
47- کریم زاده رفته به بیمارستان
48- پاراف توسط حسن زاده
49- ارجاع به میر پاشا- امور مالی دانشکده
50- مراجعه به دانشکده و تمام شده ساعت کار پرسنل

ملاحظه می فرمایید که به علت یک اشتباه ( اعمال شهریه ترم مهر83 به جای بهمن 83 ) این سیکل اداری طی شد و آخر هم به نتیجه نرسیدیم. در واقع در این فرایند بازهم اشتباهات مکرر دیگری رخ داد که ما را به نقطه اول بازگرداند .

اشتباهات محرز دانشگاه عبارتند از :

1- محاسبه اشتباهی شهریه ثابت ترم مهر83 درحالی که ما ورودی بهمن 83 هستیم ( نامه مرکز آزمون و دانشکده پیوست است )
2- عدم اقدام دانشکده و امور مالی و آموزش برای اصلاح اشتباه طی 6 ماه گذشته
3- عدم ثبت نام 5 دانشجوی دکترا به خاطر اشتباه اداری مذکور ( در حالی که می شد از آنها ثبت نام به عمل می آمد و بعدا طی نامه نگاری میان دانشکده و امور مالی مورد را اصلاح می کردند )
4- پیچیده بودن سیکل اداری دانشگاه به طوری که در یک روز شلوغ کاری یک دانشجو مجبور به طی یک فرایند 50 مرحله ای می شود
5- خرابی 2 دستگاه فتوکپی دانشگاه ( اتاق بایگانی و اتاق فتوکپی در پیک کاری ثبت نام )
6- اشتباه واحد آموزش در ذکر عنوان دانشکده ( دانشکده صنایع عذایی به جای دانشکده علوم انسانی و اجتماعی )

پیشنهادات :

1- در تمام اسناد دانشجویی ( فرم ثبت نام ، کارنامه مالی ، کارنامه آموزشی ، فرم امتحانات ، مدراک فارغ التحصیلی و غیره ) علاوه بر شماره دانشجویی که دو عدد اول آن معرف سال ورود دانشجو است ، دقیقا قید شود ورودی مهر یا بهمن .
2- طبق بخشنامه ای به واحدها اعلام شود که اگر به هر دلیلی دانشجو مدعی اشتباه در کارنامه مالی خود است چنانچه دانشجوی ترم آخر نیست از او ثبت نام به عمل آید تا مشکل مربوطه در خلال ترم که فرصت بیشتری برای دانشجو کارکنان دانشگاه وجود دارد حل شود
3- مرخصی ، ماموریت ، جلسه و عدم حضور در محل کار برای تمام پرسنل و مدیران دست اندرکار ثبت نام منع شود
4- بوروکراسی معمول در نامه نگاری میان معاونتهای یک دانشکده یا دانشگاه به حداقل کاهش یابد ( برای مثال حذف یکی از 3 دبیر خانه برای ثبت نامه ها- {واحد ثبت نام(ناظمی ) طبقه همکف –اتاق203 و 204}
5- ساعات کار در روزهای ثبت نام تا ساعت 17 ادامه یابد

در پایان لازم می دانم از زحمات دکتر تهرانیان مدیرکل محترم آموزش که در تمام این روز در محل کار خود حضور داشته و صمیمانه با دانشجویان همکاری کرده و مشکل آنها را رفع می کردند تشکر کنم ایشان چندین مرتبه شخصا با خروج از اتاق کار خود و حضور در اتاقهای ثبت نام و بخش های دیگر، پرسنل تحت امر خود را به فعالیت بیشتر و رفع مشکل دانشجویان فرا خوانده و به آنها تذکر می دادند .

یک نکته دیگر نیز حسن دقت تمام نیروهای دانشگاه را نشان می داد : تعطیل محل کار راس ساعت 5/12 تا 13 جهت ناهارو نماز و تعطیلی محل کار راس ساعت 15 نه یک دقیقه کم نه یک دقیقه زیاد .

با تشکر
حمید ضیایی پرور
دانشجوی دکترای تخصصی علوم ارتباطات
ورودی بهمن 1383

February 24, 2013 9:32 PM

daneshjooyan.JPG
از چپ به راست : سايه بيگدلي ، اكبر نعمت اللهي ،حميد ضيايي پرور ، دكتر سيد عبدالعلي قوام ،احمد يحيايي ايله اي ، حاجي محمد احمدي

ساير دانشجويان دوره هاي دكترا يا فوق ليسانس ارتباطات در همه دانشگاههاي ايران مي توانند عكس خود را هراه توضيحات براي انتشار به سايت ارتباطات ارسال كنند
ziaee@ertebatat.org